Berlusconi

Nørrebro Teater

Spilleperiode
21. april – 9. maj 2015 2015

IDE, TEKST OG ISCENESÆTTELSE RHEA LEHMAN / KOMPONIST JOACHIM HOLBEK / SCENOGRAFI CAMILLA BJØRNVAD

MEDVIRKENDE / INA-MIRIAM ROSENBAUM / KAREN-LISE MYNSTER / LAURA BRO / METTE K. MADSEN

Hvis man troede at Mr. Silvio Berlusconi var en slagen mand og hans politiske karriere stendød, kan man godt tro om igen. Med endnu højere kindben og et rævesmil bredere end nogen sinde før er Il Caveliere tilbage i den politiske arena, klar til fjerde runde som ministerpræsident!

I Rhea Lemans satiriske komedie inviterer Silvio indenfor i TV-studierne på kanal 5 i Milano Due til live-optagelserne af sin kampagne-musical ”In bed with Berlusconi”. En storslået musical skrevet, instrueret og produceret af mesteren selv og naturligvis med ham selv som den altoverskyggende stjerne. Her vil mesteren croone sig vej igennem sit livs op- og nedture og især de største succeser og han vil kræse for sit publikum, sit elskede folk – uden hvem han er niente.

Og folket? Selvfølgelig vil de have Berlusconi tilbage i det politiske førersæde, så landet kan komme på fode og begynde at tjene penge igen.

BERLUSCONI, the musical er en politisk komedie om magt, illusion og korruption, tilsat sang, musik, dans og uimodståeligt smukke kvinder. Et show fuld af svulstige følelser, smægtende sange, ægte italiensk melodrama – og meget sexede TV-assistenter.

Berlusconi_10_fotoPerMortenAbrahamsen

berlusconi-the-musical-foto-scena-6-facebook

fkpujlvz3toddlm8yl0l

KUL_berlusconi_1_930783a

mqwsyxlvxcpooyyfk61a

Ledskærme