Jakob Vad

Jakobvad.dk

Design af grafisk identitet og hjemmeside til Opera sanger Jakob Vad.

Jakob Vad er en ung Bas-Baryton opera sanger. Han begyndte sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium I 2006. Efter færdiggjort bachelor, blev han optaget på Operaakademiet, hvor han studerede fra 2009-2012. I 2014 tog han videre studier i Spanien på Madrid Opera Studio med Theodore Coresi som sanglærer.
Allerede under sine studier blev Jakob en efterspurgt oratoriesolist og operasanger, og han havde sin debut på Det Kongelige Teater, i en alder af 24 år, med rollen som Lakaj i Ariadne auf Naxos.
Han har siden sunget de fleste af de store oratoriepartier for bas, deriblandt Mozarts Requeim, Händels Messias og Bachs Johannespassion og Juleoratorie i samarbejde med flere af de mest vigtige dirigenter, kor og orkestre i Landet, deriblandt DR Symfoniorkestret og DR Radiokoret, Odense Symfoniorkester ledet af dirigenter som Frans Rasmussen, Michael Bojesen, Per Enevold, Helmut Rilling og David Björkman.
Jakob Vad har sunget operaroller i ind- og udland, deriblandt Papageno i Tryllefløjten på Cuenca Opera i Spanien, Albert in Werther i Rusland ved Irkutsk Opera Festival, Bretigny i Manon og Mefisto i Faust ved Copenhagen Opera Festival, Seneca i Poppeas Kroning ved Fynsk Opera, Leporello i Don Giovanni, Gregorio i Romeo og Julie og flere andre roller på Det Kongelige Teater i København.
Copenhagen Opera Festival udnævnte Jakob Vad til Årets Operatalent, 2014.

Forside

Biography

Gallery

CV

Contact