Projekter

Jeg har en stor interesse i at arbejde med brugerinvolvering som redskab i arkitektur. I mange af mine projekter arbejdet med at skabe rum og arkitektur til de mennesker, der lever et anderledes liv end normen. Jeg mener, at man ved at lytte til de udsatte gruppers behov kan fremme sameksistens og mangfoldighed og derved skabe et mere spændende og levende byrum for alle.

I samarbejde med Kunstneren Kenneth Balfelt, Spektrum Arkitekter og Vesterbro Lokaludvalg, har jeg været med til at realiserer projektet Enghave Minipark på Enghave Plads. Et frirum for Vesterbros øldrikkere, hvor brugerne selv har været med til at designe og udføre byggeriet af parken. Derudover har jeg arbejdet på et projekt i Halten Fengsel i Norge med Kenneth Balfelt , hvor de indsatte selv er med til at udforme og bygge en terapihave.

I mit afgangsprojekt, et kombineret værested og fixerum for stofbrugere, fra Kunstakademiets Arkitektskole februar 2009 har jeg også i høj grad brugt brugerundersøgelser som grundlag for projektet.

Jeg valgte mit projekt og program, fordi jeg som nabo til Hovedbanegården dagligt oplever, at en gruppe af hårdt belastede stofbrugere synes at stå uden for det etablerede sundhedssystem. Jeg syntes, at det kunne være en spændende opgave at finde ud af, hvordan man gennem arkitekturen kunne nå og hjælpe denne udsatte gruppe.